Ofte stilte spørsmål

Det er ikke uvanlig å ha spørsmål eller funderinger om man skal kjøpe eller selge bil. Under har vi listet opp noen av de vanligste spørsmålene vi får. Om du fremdeles har noe du lurer på, så ikke nøl med å ta kontakt med oss!

1.

Hva får jeg for bilen min?

For å få en pris på bilen din, må vi gjøre en grundig vurdering av bilens stand, alder, kilometerstand, merke og modell, samt gjeldende markedssituasjon.

2.

Hva må jeg gjøre før innlevering til dere?

Før levering må du legge ved alt som tilhører bilen, nøkler og det andre settet med dekk. Kontrakt kan signeres enten digitalt, eller ved levering av bil.

3.

Hva gjør dere etter bilen er innlevert?

Om det er avtalt at det skal tas tilstandsrapport, så leveres bilen til verkstedet til oppsatt tid. Deretter blir bilen shinet inn- og utvendig, før det tas profesjonelle bilder og bilen blir annonsert på Finn, samt i andre kanaler.

4.

Hvor lang tid før bilen er solgt?

Det er vanskelig å si hvor lang tid det vil ta før bilen din blir solgt, da dette avhenger av en rekke faktorer som markedssituasjon, etterspørsel, tilbud, pris, stand og lokalisering. Her er det vanskelig å gi noe konkret svar, og vi ønsker ikke å gi falske forhåpninger. Dog vet vi av erfaring, at vi som forhandler selger både enklere, raskere og får mer for bilene enn privatpersoner.

5.

Kan dere hente bilen min for meg?

Ja, vi kan stille med sjåfør, eller bestille frakt via våre avtaler med transportselskap.

6.

Hvis kjøper har innbyttebil, hvordan løses det?

Vi kjøper innbyttebilen av vedkommende, du blir ikke involvert i denne prosessen. Nettopp det å kunne bytte inn sin gamle bil, er grunnen til at veldig mange går til forhandler når de skal kjøpe seg ny bil.

1.

Tar dere bil i innbytte?

Ja, vi tar gjerne bilen din i innbytte når du skal kjøpe en ny bil fra oss. Husk at innbytteverdi ofte er lavere enn «markedspris». Vi er ærlige på at vi som forhandler sørger for å ha nødvendige marginer når vi skal ta biler i innbytte. Det vil nesten alltid være mer fordelaktig økonomisk sett om vi selger bilen for deg. Da sørger vi for å maksimere ditt netto-oppgjør, men tar oss av hele salgsprosessen, sånn at du slipper!

2.

Hvordan fungerer bruktbilgarantien?

Vi tilbyr garantier via Fragus, de tilbyr ulike dekninger og varigheter. Ta kontakt med oss for å høre mer rundt dette.

3.

Hvilken teknisk tilstand kan forventes?

I utgangspunktet blir alle biler sjekket på verksted ifm at de kommer til oss. Vesentlige feil/mangler blir som regel utbedret med en gang, men kan i visse tilfeller være noe som skal gjøres før utlevering. Vi er bevisste på at vi selger brukte biler, og da følger det som regel med mindre riper og bruksslitasje. Man må ta alder, km-stand og pris i betraktning og legge forventningene deretter.

4.

Hvordan vet jeg at det er en god pris?

Prisene du finner hos oss følger markedsprisen i forhold modell, stand og alder på bilen. Det er dermed høy sannsynlighet for at du ville kunne fått solgt bilen for tilsvarende sum, dersom du bestemte deg for det.

5.

Hvordan kan jeg få prøvekjørt bilen?

Hos oss får du enkelt prøvekjørt. Kontakt oss og vi setter opp en avtalt tid der du kan få prøvekjørt. Da kan du ta deg en god tur rundt om i området, eventuelt ut på hovedveien for å få følt på bilen også i høyere hastighet. Dette for at du skal kunne føle deg tryggere på at dette er bilen for deg.

6.

Kan dere levere bilen hjem til meg?

Vi har gunstige avtaler med transportselskap som kan levere bilene over hele Norge. Ta kontakt med oss for et tilbud!

7.

Kan dere skaffe en bil dere ikke har på lager?

Ja, absolutt! Vi har et stort nettverk, og har lang erfaring med å hente biler på «bestilling» for kunder. Da kreves det ofte en skriftlig avtale mellom oss, for at vi skal iverksette prosessen. Det vil selvfølgelig være med forbehold om at bilen er som beskrevet, og er uten feil og mangler. Klikk her for å sende oss beskrivelse av bilen du er ute etter.

8.

Tilbyr dere finansiering?

Ja, vi tilbyr finansiering via Santander, vår samarbeidspartner gjennom mange år. De tilbyr lån både med, og uten, sikkerhet i bilen. Som regel vil det være et vesentlig lavere krav til egenkapital ved kjøp gjennom oss som forhandler. Da slipper du å spare opp penger, eller låse alle dine oppsparte midler i bil.

Fant du ikke svar? Kontakt oss

Vi ser frem til å høre fra deg

Ta kontakt

Vi svarer deg

Kjøp og salg av bil trenger ikke å være vanskelig. Vi svarer på alt du måtte lure på. Ser frem til å høre fra deg!

Takk for meldingen!
Vi svarer deg så snart vi kan.
Oops! Something went wrong.